• Joomla websites

  joomla blackJoomla! is een zogenaamd CMS (Content Management System). Joomla is een systeem waarmee websites kunnen worden aangepast zonder programmeerkennis. Het is tevens een online systeem. Dit betekent dat u met uw gebruikersnaam en wachtwoord overal en altijd kunt inloggen om de website aan te passen.  

  Ongeveer 3% van alle websites wereldwijd is een Joomla website. Sinds begin dit jaar is Joomla reeds meer dan 30 miljoen keer gedownload. 

  Lees meer
 • Joomla Support Service

  Joomla is een zeer uitgebreid systeem met zeer veel functies. Deze (overvloed aan) functies zorgen er soms voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt dan gebruik maken van onze Joomla Support Service. Met deze Joomla Support Service bieden wij u een oplossing op korte termijn, zonder dat u uren moet zoeken naar die ene kleine aanpassing.

  Lees meer
 • Joomla cursus op maat

  Naast de gratis online Joomla cursus bieden wij ook Joomla cursussen op maat. Dit houdt in dat wij de cursus specifiek aan uw wensen en aan uw website aanpassen zodat u uw eigen website ten volle kunt benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met Joomla (sinds 2005) kunt u er op vertrouwen dat we alle kennis in huis hebben om u wegwijs te maken met Joomla. 

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met het open-source CMS Joomla.

In eerste instantie kwam het tijdperk met de Joomla 1.0.x websites. Daarna hebben we circa 4 jaar gebruik gemaakt van Joomla 1.5.x. Vanaf 2012 zijn samen met ons de meeste van onze klanten overgestapt naar Joomla 2.5.x. In totaal zijn we dus 8 jaar zeer actief met het ontwikkelen van website met Joomla en mogen we met gepaste trots spreken over een specialist op dit vakgebied.

Onze klanten bestaan veelal uit grafische vormgevers, webdesigners, webontwikkelaars, projectontwikkelaars en uiteraard ook eindgebruikers.

Op deze website vindt u met name de diensten die we te bieden hebben, de gerealiseerde projecten, een uitgebreide Joomla handleiding (voor Joomla 2.5.x) en een bibliotheek met internet of Joomla gerelateerde trefwoorden.

 

Projecten

zsw-80-80 byzonder-80-80 festen-80-80 tfd-80-80
hjs-80-80 wapperkids-80-80 patricksmulders-80-80 fnv-80-80

NieuwsbriefOntvang HTML?