• Joomla websites

  joomla blackJoomla! is een zogenaamd CMS (Content Management System). Joomla is een systeem waarmee websites kunnen worden aangepast zonder programmeerkennis. Het is tevens een online systeem. Dit betekent dat u met uw gebruikersnaam en wachtwoord overal en altijd kunt inloggen om de website aan te passen.  

  Ongeveer 3% van alle websites wereldwijd is een Joomla website. Sinds begin dit jaar is Joomla reeds meer dan 30 miljoen keer gedownload. 

  Lees meer
 • Joomla Support Service

  Joomla is een zeer uitgebreid systeem met zeer veel functies. Deze (overvloed aan) functies zorgen er soms voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt dan gebruik maken van onze Joomla Support Service. Met deze Joomla Support Service bieden wij u een oplossing op korte termijn, zonder dat u uren moet zoeken naar die ene kleine aanpassing.

  Lees meer
 • Joomla cursus op maat

  Naast de gratis online Joomla cursus bieden wij ook Joomla cursussen op maat. Dit houdt in dat wij de cursus specifiek aan uw wensen en aan uw website aanpassen zodat u uw eigen website ten volle kunt benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met Joomla (sinds 2005) kunt u er op vertrouwen dat we alle kennis in huis hebben om u wegwijs te maken met Joomla. 

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Wat is responsive webdesign

responsiveResponsive webdesign is een term die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van een website die op meerdere apparaten (mobiele telefoons, Ipad's of andere tablets, pc's, etc) kan werken. De website ontwikkelaar zorgt voor een verschaling van de website zodat de gebruiker ook op kleine schermen gewoon gebruik kan maken van alle opties van de website.

Omdat al deze verschillende apparaten en andere schermgrootte hanteren - en dus een andere schermresolutie hebben - is er een manier bedacht om een website in "onderdelen" te knippen en dit te verschalen op elk apparaat.

Op de afbeelding hierboven zie je een voorbeeld van deze website op een gewoon scherm, op een tablet en op een smartphone.

Is Responsive webdesign voor iedereen noodzakelijk?

Zeker niet. Als website eigenaar moet je altijd naar je doelgroep kijken. Als je verwacht dat 99% van de potentiële klanten die jouw website bezoeken, gebruik maken van een gewone PC, dan is het niet rendabel om te investeren in een responsive website die ook geschikt is voor tablets én smartphones. Een traditioneel voorbeeld hierbij is dat senioren geen gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen. Een inkoppertje:

 

Projecten

zsw-80-80 byzonder-80-80 festen-80-80 tfd-80-80
hjs-80-80 wapperkids-80-80 patricksmulders-80-80 fnv-80-80

NieuwsbriefOntvang HTML?