• Joomla websites

  joomla blackJoomla! is een zogenaamd CMS (Content Management System). Joomla is een systeem waarmee websites kunnen worden aangepast zonder programmeerkennis. Het is tevens een online systeem. Dit betekent dat u met uw gebruikersnaam en wachtwoord overal en altijd kunt inloggen om de website aan te passen.  

  Ongeveer 3% van alle websites wereldwijd is een Joomla website. Sinds begin dit jaar is Joomla reeds meer dan 30 miljoen keer gedownload. 

  Lees meer
 • Joomla Support Service

  Joomla is een zeer uitgebreid systeem met zeer veel functies. Deze (overvloed aan) functies zorgen er soms voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt dan gebruik maken van onze Joomla Support Service. Met deze Joomla Support Service bieden wij u een oplossing op korte termijn, zonder dat u uren moet zoeken naar die ene kleine aanpassing.

  Lees meer
 • Joomla cursus op maat

  Naast de gratis online Joomla cursus bieden wij ook Joomla cursussen op maat. Dit houdt in dat wij de cursus specifiek aan uw wensen en aan uw website aanpassen zodat u uw eigen website ten volle kunt benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met Joomla (sinds 2005) kunt u er op vertrouwen dat we alle kennis in huis hebben om u wegwijs te maken met Joomla. 

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Zoekmachinevriendelijk

Met zoekmachine optimalisatie kunnen we de techniek van de website aanpassen waardoor  de robots van zoekmachines op eenvoudige manier door de website kunnen navigeren. Door in te spelen op de behoeftes van de zoek robots kan een hogere positie in de resultaten van de zoekmachines gerealiseerd worden.

Naast het technische aspect moet de inhoud van de website ook op de zoekrobot worden afgestemd zonder het doel van de website uit het oog te verliezen. Ook in dit traject kan B-linked u van dienst zijn. Wij zorgen voor meer en beter gekwalificeerde bezoekers.

Om tot een goed resultaat te komen maken wij gebruik van een zes-stappenplan:

 1. Website analyse
 2. Concurrentie analyse
 3. Rapportage van analyses
 4. Technische optimalisatie
 5. Inhoudelijke optimalisatie
 6. Eindrapportage

Meer weten? Stuur ons een mailtje met uw vraag!

Projecten

zsw-80-80 byzonder-80-80 festen-80-80 tfd-80-80
hjs-80-80 wapperkids-80-80 patricksmulders-80-80 fnv-80-80

NieuwsbriefOntvang HTML?