Joomla cursus op maat

Naast de gratis online Joomla cursus bieden wij ook Joomla cursussen op maat. Dit houdt in dat wij de cursus specifiek aan uw wensen en aan uw website aanpassen zodat u uw eigen website ten volle kunt benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met Joomla (sinds 2005) kunt u er op vertrouwen dat we alle kennis in huis hebben om u wegwijs te maken met Joomla. 

Joomla cursus op maat

Tijdens de Joomla cursus leert u om uw eigen website volledig te beheren. Van pagina's aanmaken tot het toevoegen van menu-knoppen en van het verplaatsen van een module tot het toevoegen van extra gebruikers. Alle facetten komen aan bod.

Samen met u bepalen we de inhoud van de cursus. Op die manier krijgt u een antwoord op alle vragen. Nadat de cursus is voltooid ontvangt u van ons een handleiding die u als naslagwerk kunt raadplegen. Hierin worden alle behandelde onderwerpen opgenomen zodat u te allen tijde de gestelde vragen opnieuw kunt raadplegen. Wij verzorgen de cursus samen met u op uw locatie zodat u alle aanpassingen kunt oefenen op uw eigen computer. 

Meer info aanvragen

Projecten

zsw-80-80 byzonder-80-80 festen-80-80 tfd-80-80
hjs-80-80 wapperkids-80-80 patricksmulders-80-80 fnv-80-80

NieuwsbriefOntvang HTML?