Joomla updates

Eind vorige maand is een nieuwe Joomla versie vrijgegeven. Het betreft Joomla 2.5.11. Wij raden u aan om uw Joomla website te updaten naar deze nieuwste versie.

Waarom zou u deze update uitvoeren?

Joomla is een open-source CMS systeem. Periodiek worden updates van het CMS systeem vrijgegeven door de ontwikkelaars van Joomla. In de meeste gevallen zijn deze updates om bugs te verhelpen en beveiligingsissues tegen te gaan. Om uw website zo optimaal mogelijk te beschermen tegen hackers is het raadzaam om uw Joomla versie zo up-to-date mogelijk te houden. 

Welke versie gebruikt u?

Indien u ingelogd bent in het beheergedeelte van uw website, dan ziet u aan de rechterbovenzijde (Joomla 1.5) of in het midden onderaan (Joomla 2.5 en 1.0) de versie van uw Joomla CMS. Inloggen in het beheergedeelte van uw website doet u via: www.uwdomeinnaam.nl/administrator.

Klik op afbeelding om te vergroten Klik op afbeelding om te vergroten Klik op afbeelding om te vergroten
joomla-beheer-10 joomla-beheer-15 joomla-beheer-25
Joomla 1.0.x Joomla 1.5.x Joomla 2.5.x

Wat indien u nog geen Joomla 2.5 gebruikt?

Indien u bent ingelogd en aan de rechtbovenzijde staat bijvoorbeeld Joomla 1.5.26 of onderaan in het midden staat bijvoorbeeld Joomla 1.0.15, dan beschikt u over een oude versie van Joomla. Wij raden u dan ten zeerste aan om uw Joomla CMS systeem tel laten updaten!

Wat indien u wel Joomla 2.5 gebruikt, maar geen 2.5.11? 

Sommigen onder u zullen reeds beschikken over een nieuwe Joomla 2.5 versie (bijvoorbeeld 2.5.9), maar nog niet de Joomla 2.5.11. Ook deze gebruikers adviseren wij om te updaten naar de nieuwste versie van Joomla.

Wat kost het updaten van Joomla?

Indien we uw Joomla website moeten updaten van Joomla 1.0.x of van Joomla 1.5.x, dan moeten we niet alleen uw Joomla updaten, maar ook alle componenten die u gebruikt (webwinkel, nieuwsbrief, gastenboek, Google maps, etc). Daarnaast moeten ook alle pagina's worden gekopieerd en de menu structuur moet worden aangepast. U ontvangt van ons hiervoor een prijs op maat voor uw website. Vraag hier uw Joomla update aan.

Indien we uw Joomla website moeten updaten van Joomla 2.5.x naar 2.5.11, dan is de ingreep minder rigoureus. Ook dan moeten we uiteraard uw componenten updaten. De teksten en menu-structuur moeten dan niet worden geupdate. Ook hiervoor ontvangt u van ons een prijs op maat voor uw website. Vraag hier uw Joomla update aan.

Projecten

zsw-80-80 byzonder-80-80 festen-80-80 tfd-80-80
hjs-80-80 wapperkids-80-80 patricksmulders-80-80 fnv-80-80

NieuwsbriefOntvang HTML?